Din hudläkarmottagning för medicinska behandlingar

Ystad Hudläkarmottagning är specialiserad på hudsjukdomar.
Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och är en ackrediterad vårdvalsenhet. Det innebär att du hos oss bara betalar patientavgift (även frikort gäller) samt att du inte behöver remiss för att boka ett besök. Vi önskar dock att du inledningsvis varit i kontakt med din ordinarie vårdcentral för att säkerställa om tillståndet kräver specialistvård.

HUDLÄKARE MED HÖG KOMPETENS

Vi diagnostiserar och behandlar alla vanliga hudsjukdomar såsom akne, rosacea, psoriasis och eksem men utreder också olika typer av oklara hudutslag. Hos oss kan du även få hjälp med att kontrollera och bedöma födelsemärken och liknande hudförändringar (ev hudtumörer) och behandling av tex solskador och ärrbehandling. Vi tar även hand om komplicerade bensår.

På vår mottagning finns såväl hudläkare och erfarna sköterskor.

Vår ambition är att erbjuda dig ett gott bemötande, en hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande av hög medicinsk kvalitet.

Medicinsk hudsjukvård med Cryo i Ystad
DSC_6598

OPERATION AV GODARTAD HUDFÖRÄNDRING

Hudförändringar som har bedömts som godartade av hudläkare och som du önskar ta bort av kosmetiska skäl operares bort till självkostnadspris på 3.000kr + 200kr per ytterligare förändring. Ring oss på 0411-107 90 för att veta mer.

Vi tar hand om din hud

Vi tar hand om din hud

Nyhetsbrev

Missa inte våra nyheter, event eller erbjudanden! Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att fylla i din e-postadress och klicka på prenumerera godkänner du hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.