Hudföryngring med laser

GENESIS HUDFÖRYNGRING

Med Genesis hudföryngring ökar hudens kollagenproduktion och förbättrar hudstrukturen. Som ett resultat kommer din hud att se frisk och ung ut med ett naturligt lyft och ökad lyster.

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin fasthet, spänst och lyster. Yttre påfrestningar som sol, vind och till exempel rökning, kan också medverka till att huden känns och ser äldre ut än vad den är. Med hjälp av vår laser kan vi leda ner energi i huden som stimulerar kollagenproduktionen och skapar en kraftfull hudföryngring.

Hudföryngring med laser

Priser

Om det är första gången du kommer till oss för hudföryngring inleder vi med en hudkonsultation där vi tillsammans tar fram en behandlingsplan. Konsultationen kostar 900kr som enskilt besök. Påbörjas behandlingen under samma besökstillfälle drar vi av kostnaden för konsultationen.

3.750kr per behandling och område

Paketpris: 12.000kr för 4 behandlingar

Kostnadsfri konsultation till sköterska

Vad är Genesis hudföryngring?

Genesis hudföryngring är en laserbehandling med Cutera Excel V+. Behandlingen påverkar kroppens egen kollagenproduktion som innebär att huden i princip läker och föryngrar sig själv.

Behandlingen

Eftersom din hud är unik inleder vi behandlingen med en noggrann hudkonsultation där vi analyserar din hud och lyssnar på dina önskemål. På så sätt tar vi fram en skräddarsydd behandlingsplan för dig. Vi kan sedan påbörja behandlingen direkt. Själva laserbehandlingen är tidseffektiv och sker genom att vi för ett munstycke över huden och en varm känsla uppstår. Det ger en effektiv, ändå bekväm, säker och trygg behandling.

Effekter av Genesis Hudföryngring

+ Hudföryngring
+ Minska fina linjer och rynkor
+ Minska stora porer
+ Fräscha upp glåmig, trött och torr hud

Resultat

Behandlingen skapar en kraftfull hudföryngring som leder till att huden får en finare struktur, jämnare ton, blir spänstigare och fastare. Dessutom minskar fina linjer och rynkor. Din hud kommer att upplevas yngre, fräschare och få mer lyster.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan viss rodnad uppstå. Det är ingen konvalescenstid och du kan återgå direkt till din vardag. Tänk på att inte utsätta det behandlade området för direkt solljus de närmsta dagarna.

Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar initialt 4 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. Därefter rekommenderar vi en upprepad behandling var 4:e månad för att bibehålla resultatet.