Genesis hudföryngring med laser på Ystad Hudläkarmottagning

GENESIS HUDFÖRYNGRING

Genesis är en laserbehandling som ger din hud mer lyster, jämnare ton och finare struktur. Din hud kommer att se friskare och yngre ut.

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin fasthet, spänst och lyster. Yttre påfrestningar som sol, vind och till exempel rökning, kan också medverka till att huden känns och ser äldre ut än vad den är. Med hjälp av vår laser kan vi leda ner energi i huden som stimulerar kollagenproduktionen och skapar en kraftfull hudföryngring.

Genesis hudföryngring med laser på Ystad Hudläkarmottagning

Priser

Nu kan du boka en kostnadsfri konsultation. Då får du träffa en av våra sköterskor på vår hudmottagning för professionella råd och rekommendationer med vad som passar just din hud.

3.750kr per behandling och område

Paketpris: 12.000kr för 4 behandlingar

Kostnadsfri konsultation till sköterska

Vad är Genesis hudföryngring?

Genesis hudföryngring är en laserbehandling med Cutera Excel V+. Behandlingen påverkar kroppens egen kollagenproduktion som innebär att huden i princip läker och föryngrar sig själv.

Behandlingen

Behandlingen sker genom att vi för ett munstycke över huden och en varm känsla uppstår. Det ger en effektiv, ändå bekväm, säker och trygg behandling.

Effekter av Genesis Hudföryngring

+ Hudföryngring
+ Minska fina linjer och rynkor
+ Minska stora porer
+ Fräscha upp glåmig, trött och torr hud

Resultat

Behandlingen skapar en kraftfull hudföryngring som leder till att huden får en finare struktur, jämnare ton, blir spänstigare och fastare. Dessutom minskar fina linjer och rynkor. Din hud kommer att upplevas yngre, fräschare och få mer lyster.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan viss rodnad uppstå. Det är ingen konvalescenstid och du kan återgå direkt till din vardag. Tänk på att inte utsätta det behandlade området för direkt solljus de närmsta dagarna.

Hur många behandlingar behövs?

Många upplever resultat redan efter första behandlingen. Behandlingsplanen är sedan individuell och vanligt är att vi initialt rekommenderar 4 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. För att bibehålla resultatet, utifrån hudens åldrande, rekommenderar vi ofta en upprepad behandling var 4:e månad.