Läkarledd hudmottagning för professionell estetik

Välkommen till vår hudmottagning i Ystad! Här arbetar vi som hudläkare och personal med stor kompetens, högt engagemang och alltid med ett trevligt bemötande. På vår hudmottagning finns specialistläkare och erfarna sköterskor. Vår hudmottagning har alltid kännetecknats av kvalitet, gott bemötande och ett tydligt patientfokus – ledord som är grunden för vår verksamhet. Hos oss får du experthjälp med de mest effektiva behandlingar och produkter som finns på marknaden.

DSC_6805

BEHANDLING MED LASER

Med den senaste laserteknologin från Cutera kan vi få fram ett effektivt och fläckfritt resultat. Vi erbjuder Genesis hudföryngring, behandling av pigmentfläckar och kärl samt hårborttagning av mindre område så som bikinilinje/armhålor/ansikte. Läs mer om de olika behandlingarna.

DSC_6733

ESTETISKA BEHANDLINGAR FÖR DIN HUD

Vi erbjuder en rad estetiska behandlingar med tydligt resultatfokus och marknadens främsta hudprodukter från Neostrata. Allt för att bevara din hud på bästa sätt. På vår hudmottagning kan du boka Genesis Hudföryngring, Hårborttagning med laser, Behandling av kärl med laser, Behandling av pigmentfläckar med laser, Kemisk Peeling, Microneedling, Fillers och Rynkbehandling. Dessutom kan du boka en kostnadsfri hudkonsultation hos en sköterska, där du får hjälp med vad som passar just dig och din hud.

DSC_6733
Hudvårdsprodukter Neostrata

PRODUKTER FÖR PROFESSIONELL HUDVÅRD

Vår professionella hudvård från NeoStrata och Exuviance är framtagna av två hudläkare som redan på 1970-talet upptäckte AHA- syrors välgörande effekter. Deras forskning visade att syrorna har en antiåldrande effekt på huden och har dessutom mycket goda fuktbindande egenskaper. Hos oss får du professionell rådgivning med vilka produkter som passar just dig. Kom in till vår hudmottagning så hjälper vi dig.

Vi tar hand om din hud

Vi tar hand om din hud

VILL DU FÅ HJÄLP MED VAD SOM PASSAR DIN HUD BÄST? BOKA EN KOSTNADSFRI HUDKONSULTATION

Nu kan du boka en kostnadsfri hudkonsultation hos oss. Då får du träffa en av våra sköterskor på vår hudmottagning för professionella råd och rekommendationer med vad som passar just din hud. Boka online på BokaDirekt genom att klicka på knappen nedan. Observera att konsultation gäller till en sköterska.

Vår hudmottagning finns i Ystad, i trevliga lokaler med parkering utanför dörren. Välkommen!

Nyhetsbrev

Missa inte våra nyheter, event eller erbjudanden! Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom att fylla i din e-postadress och klicka på prenumerera godkänner du hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.